Unpunished Youth

Doorlopend en zonder rem

Unpunished Youth is een Doorlopend Project dat jongeren van 16-24 jaar uitnodigd om allerlei vormen van straatcultuur te onderzoeken en ermee te experimenteren. Hip hop, house dance, breakdance, rap, spoken word, et cetera…. Zonder rem gaat een groep diverse jonge mensen aan de slag met het ontwikkelen van hun skills en met elkaar.

Het project landt waar het welkom is. In steden of dorpen, op scholen, bij verenigingen of organisaties in het jongerenwerk….

En bij iedere Unpunished Youth-groep sluiten 4-6 dansstudenten van Fontys Dance Academy aan.

In 16 bijeenkomsten van 2,5 uur in een tijdsbestek van zes weken wordt naar een presentatie toegewerkt, dat kan in het theater zijn, maar ook in een andere geschikte ruimte of in de buitenlucht.

Kruisbestuivingen, vaardigheden en invloeden

Gedreven door het verlangen om te ontdekken, te delen en door te geven, brengt Corpo Máquina Society de kunst, de straat en het systeem in dialoog met elkaar en creëren we ruimte waarin een keur van mensen en invloeden elkaar voortdurend ontmoeten.

Wij werken met alles wat het lichaam te bieden heeft. En wij omarmen een keur aan invloeden. Van de straat bijvoorbeeld zoals freestyle voetbal en skateboarden, van nieuwe media zoals Virtual Reality, en vanzelfsprekend van muziek. De wisselwerking tussen al deze vaardigheden en invloeden zorgen niet alleen voor verrassende en betekenisvolle ontmoetingen tussen zeer uiteenlopende mensen, leeftijden, achtergronden, maar vormen in essentie de kruisbestuivingen waaruit onze voorstellingen en projecten ontstaan.

[]

Doorlopende Projecten Agenda

Filter de agenda