Instinctive Neighbourhood

In de Wijk

Instinctive Neighbourhood is een project dat kan neerstrijken in een willekeurige wijk in een willekeurige stad of dorp in de wereld. Vanuit de wijk wordt een diverse groep mensen van uiteenlopende leeftijden bij elkaar gebracht met een minimumleeftijd van 18 jaar.

Door samen met choreograaf Guilherme Miotto te bewegen en te creëren, wordt er energie opgewekt, springen er vonken over en wordt er een nieuw en gedeeld hier en nu gevonden. In zijn manier van werken laat Miotto mensen passies en potenties binnen zichzelf ontdekken, waarden die niet tastbaar zijn maar wel degelijk houvast geven (zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, omgevingsbewustzijn enz. …)

Elke deelnemer verrijkt zich zo met verrassende ontmoetingen en onverwachte inzichten die meegaan naar de volgende dag en de dagen daarna.

Vindt onderaan deze pagina onze opkomend Instinctive Neighbourhood Project en schrijf je in!

Belichaming en Verbeelding

Bij Corpo Máquina Society is intuïtie leidend en pakt elk lichaam de ruimte die het wil: om te bewegen, te verbeelden, te ontdekken, te zijn… Er wordt een proces van verbeelding en belichaming aangezwengeld, gericht op voelen en ervaren in plaats van op begrijpen en rationele interpretatie.

Elke deelnemer verrijkt zich met verrassende ontmoetingen en onverwachte inzichten die meegaan naar de volgende dag en de dagen daarna. Samen bouwen we aan een omgeving waarin meedoen, kijken en presenteren door elkaar heenlopen en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Schrijf je in voor dit project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam eget eros sed massa rutrum tristique dapibus ac sapien.

[]

Doorlopende Projecten Agenda

Filter de agenda

Belichaming en verbeelding

Door samen met choreograaf Guilherme Miotto te bewegen en te creëren, springen er vonken over – energie wordt opgewekt en een nieuw en gedeeld hier en nu gevonden. Instinctive Performance doet zijn werk.

Het biedt ieder mens, ongeacht leeftijd, achtergrond of conditie, de mogelijkheid onvermoede vermogens, interesses en talenten in zichzelf te ontdekken. Er komen kwaliteiten aan het licht die niet tastbaar zijn, maar die wel degelijk houvast geven.

Of het nu zelfkennis, zelfvertrouwen of omgevingsbewustzijn is. Kwaliteiten die zich rap vertalen naar inzichten, naar waarden. Verrassende inzichten, kostbare waarden.

In een proces van belichaming en verbeelding dat is gericht op voelen en ervaren in plaats van op begrijpen en rationele interpretatie. Een gezamenlijk proces waarbij intuïtie leidend is en elke deelnemer zich verrijkt met verrassende ontmoetingen en onverwachte inzichten die meegaan naar de volgende dag en de dagen daarna.