Nieuw werk, Bolistas en meer in het land

Nieuw Werk

Speciaal voor de Grote Kerk in Breda maakt Miotto een duet voor organist Aart Bergwerff en freestyle voetballers Nasser en Younes El Jackson (Cultuurnacht Breda, 29 januari)

Afgelopen 16 november had Simon Bus een try-out van zijn Three Studies (for a self-portrait) in het Parktheater in Eindhoven. In deze avondvullende voorstelling toont Simon hoe je ook via andermans lichaam een portret van jezelf kan maken. Weer te zien tijdens Cultuurnacht Breda (29 januari)

Alesya Dobysh duikt samen met componist/muzikant Max Frimout diep in de samenhang tussen geluid en beweging. Een eerste presentatie is mee te maken op 3 december bij Paviljoen Ongehoorde Muziek in Eindhoven.

Evangelos Biskas werkt met Yianiss Logothetis aan het duet Immortal Game waarin hij een virtuele en een live ervaring samenbrengt. Met Nasser El Jackson breiden we El Jackson Education (cross-over freestyle voetbal en theater) uit met groepen in Breda, Veldhoven en Helmond.

Shane Boers bereidt zich voor op de Olympische Spelen Breaking in Parijs in 2024. We hopen dat Shane zijn liefde voor de dans als kunstvorm na de Spelen weer op zal pakken.