Warriors Foot

WARRIORS FOOT 

 

 

WAT

Warriors Foot is een 30 minuten durende voorstelling die Corpo Máquina in drie middagen met een klas, een groep voetballers of een groep jonge theaterbezoekers in elkaar zet. Uw leerlingen, pupillen of jong publiek worden de dansers in een choreografie die volledig is geïnspireerd op het voetbalspel. Samen met de bekende free style voetballer Nasser el Jackson nemen ze het podium over. We werken samen met een theater in uw stad of omgeving waar de voorstelling getoond kan worden. Met lichteffecten als decorontwerp en een gelaagd klanklandschap is deze dynamische en ritmische voorstelling een traktatie voor zowel deelnemers als hun leeftijdsgenoten, vrienden en familie in het publiek.

 

WAAROM

Warriors Foot verbindt de wereld van het free style voetbal met het theater. Het project heeft het in zich om groepen kinderen, op een laagdrempelige manier in aanraking te brengen met de voldoening van het samen creëren en de betovering van de verbeelding. De energieke en open kwaliteit van de sport is de poort tot de expressieve en betekenis genererende kwaliteit van de kunsten. Met dit introductie-pakket kunt u zich een voorstelling maken van wat er nodig is om Warriors Foot ook op uw school, bij uw club of in uw theater te laten plaats vinden. Aan de hand van de video’s kunt u zich een beeld vormen van wat u te wachten staat en wat er van u verwacht wordt.

 

VOOR WIE

Warriors Foot kan gedaan worden op scholen, bij voetbalverenigingen en met groepen die vanuit  een theater bij elkaar worden gebracht. De leeftijd van deelnemers aan Warriors Foot ligt tussen de 10 en 14 jaar. Het kunnen zowel jongens als meisjes zijn. De voorstelling die Warriors Foot gaat worden, kan getoond worden aan een publiek van kinderen en volwassenen en is een feestelijke afsluiting van het project.

 

BENODIGDHEDEN

  1. een groep van 14-20 kinderen/jongeren
  2. twee blokken van 3 uur ter voorbereiding
  3. een blok van 2 uur voor de uitvoering
  4. een gymzaal of repetitieruimte op school voor de eerste repetitie
  5. een theaterzaal voor de tweede repetitie en de uitvoering

 

BEGELEIDING

Het project wordt geheel begeleid door het Corpo Máquina-team i.s.m. met El Jackson Education, een begeleider, een licht- en geluidstechnicus.

 

Heb je vragen of interesse neem contact met ons op